• افزایش 50 درصدی اشتغال در صنعت فرآورده های غذایی

      اختصاصی / با اجرای برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت؛

      افزایش 50 درصدی اشتغال در صنعت فرآورده های غذایی

      افزایش 50 درصدی اشتغال در صنعت فرآورده های غذایی

      افزایش 50 درصدی اشتغال در صنعت فرآورده های غذایی

      سید رضا فاطمی امین در گفتگو با شاتا افزود : با توجه به اهمیت صنایع غذایی به لحاظ اشتغال و تاثیر مستقیم و غیر مستقیم آن در تولید و درآمد ملی  در تدوین این برنامه تلاش شده است تا از تمامی ظرفیت موجود در کشور استفاده نماییم.
      به گفته وی به طور میانگین در 10 سال گذشته 170 هزار نفر در صنعت فرآورده های غذایی مشغول به کار بوده اند که این رقم با اجرای برنامه راهبردی افزایش 50 درصدی خواهد یافت.
      معاون وزیر صنعت،معدن وتجارت در تبیین تدوین این بخش از برنامه گفت: تمامی اسناد بالادستی و اقداماتی که در زمینه صنایع غذایی انجام شده مورد مطالعه قرار گرفته و الگو برداری های لازم صورت گرفته است.
      فاطمی امین اظهار کرد : از حضور حاصبنظران، اساتید دانشگاه، صاحبان صنایع و تمامی تشکل های مرتبط با فرآورده های غذایی در تدوین این برنامه استفاده شده و ضمن نظر سنجی و دریافت پیشنهادات در بخش خصوصی و دولتی به بهترین جمع بندی در تدوین این برنامه برسیم.
      معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت تصریح کرد :  رشد جمعیت در جهان با کاهش منابع غذایی همراه است و پیش بینی می شود با توجه به منابع محدود در این زمینه تنها با برنامه ریزی صحیح و استفاده درست بتوان در این زمینه موفق بود.
      وی به نشست تخصصی فرآورده های غذایی برنامه راهبردی اشاره کرد و افزود: چهارم خرداد ماه جاری طی نشستی با حضور تمامی فعالان حوزه صنایع غذایی ، ضمن تشریح نحوه تدوین این برنامه و دریافت نظرات و پیشنهادات ، سه زیر گروه از برنامه فرآورده های غذایی به طور تخصصی مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
      علاقمندان جهت حضور در این برنامه و یا اطلاع از نحوه تدوین و اقدامات انجام شده می توانند به وبگاه WWW.BSMT.IR مراجعه نمایند.

       

      نام:
      پست الکترونیک:
      شرح نظر:
      کد امنیتی: